sigla Centrul de Studii Viti-Vinicole si Analiza Senzoriala                   

 

Carti publicate

 

***Nou*** Arina Oana Antoce, Vasile Antoce, 2010, "Incursiune in universul Sake - bautura traditionala a Japoniei", Editura Printech, 167 pagini, ISBN 978-606-521-550-4.

            Lucrarea este disponibila in Libraria USAMVB, in alte librarii din Bucuresti precum si la sediul CSVVAS de unde poate fi achizitionata cu factura si chitanta la pretul de 25 RON.

 

Arina Oana Antoce, Silvia Cazacu, Ioan Namolosanu, Maria Ivascu, Doina Dumitru, Ion Voiculescu, Lidia Ficiu, Loreta Dumitrascu, Dragomir Damian, 2008, Ghid de viticultura ecologica“ Aplicarea principiilor si metodologiilor de viticultura ecologica in Romania, Editura Alpha MDN, 101 pagini, ISBN 978-973-139-056-7.

 

Antoce Oana-Arina, 2007, Oenologie; Chimie si analiza senzoriala, Editura Universitaria Craiova, 808 pagini, ISBN 978-973-742-879-0.

 

Antoce Oana Arina si Ioan Namolosanu, 2007, Oenologie; Defectele si bolile vinului - recunoastere si metode de stabilizare, U.S.A.M.V. Bucuresti, Atelierul de Multiplicat Cursuri, 50 pag., Comanda 912007.

 

Ioan Namolosanu si Antoce Oana Arina, 2005, Oenologie - controlul si prevenirea fraudelor, Editura Ceres, 223 pagini,  ISBN 973-40-0725-4.

 

Antoce Oana Arina, 2005, Conditionarea, ambalarea si etichetarea vinurilor, Editura Ceres, Bucuresti, 184 pagini, ISBN 973-40-0677-0.

 

Antoce Oana Arina, 2005, HACCP- Ghid de aplicare in industria vinului, Editura Ceres, Bucuresti, 75 pagini, ISBN 973-40-0724-6.

 

Antoce Oana Arina si Ioan Namolosanu, 2005, Folosirea rationala a dioxidului de sulf in producerea si ingrijirea vinurilor, Editura Ceres, Bucuresti, 120 pagini, ISBN 973-40-0733-5.

 

Antoce Oana Arina, 2005, Igiena in vinificatie, Editura Ceres, 174 pagini, ISBN 973-40-0732-7.

 

Antoce Oana Arina si Ioan Namolosanu, 2005, Defectele senzoriale ale vinurilor - Recunoastere, prevenire, tratare, Editura Ceres, 152 pagini, ISBN 973-40-0736-X.

 

Antoce Oana Arina si Laura Dorina Dinu, 2002, Microbiologie - principii si tehnici de laborator, Editura Ceres, Bucuresti, 206 pagini, ISBN 973-40-0556-1 .

 

Antoce Oana Arina si Ioan Namolosanu, 2001, Utilizarea dioxidului de sulf in vinificatie, Editura Ceres, Bucuresti, 120 pagini, ISBN 973-40-0497-2.

 

Antoce Oana Arina, 2001, Igiena in industria vinicola - garantie a calitatii, Editura Niculescu, Bucuresti, 176 pagini, ISBN 973-568-478-0.